söndag 28 februari 2010

Medvetenhet.

Medvetenhet,
är det bästa jag vet.
Och,
gaah!!
-Det gör mig helt snurrig i huvet.

lördag 27 februari 2010

Dela med sig

... det börjar bli en hel del :)

Ibland inser man hur sjukt mycket man har fått med sig av alla människor man har mött. Så här när jag tänker på det så är det helt galet och det ger mig nästan gåshud av bara tanken på hur mycket ett helt liv kan innehålla. Så galet många minnen, så galet måna upplevelser och så galet många känslor. Och allt är ett..och om man för en stund hoppar ut ur det man är i just Nu och ser på helheten, så kan man inse en hel del... Vilken skatt :)

Jag kan bli så gaaalet nostalgis, jag kan bli så gaaalet djup.. Stirra upp till stjärnorna och beundra prickar i skyn och vandra barfota för lite extra "feeeeeeling", och så vidare och så vidare Och jepp...
det är den jag é!


fredag 26 februari 2010

Energi


Efter urladdning kommer uppladdning.
"Bli till vatten!"
Och till vatten jag blev..

tisdag 23 februari 2010

Plockar av masken

Jag tycker om mig själv väldigt mycket. Jag tycker om mig själv så mycket att jag till och med blir generad när jag beskriver mig själv. Och varför blir jag det? Jo för jag någonstans på livets resa misstolkat världen och trott att det varit fel.

Jag är alldeles strålande, enastående, en sanslöst söt och glad!
Jag är blyg, ledsen, arg, förvirrad, orolig, snäll och elak. Det är att vara Jag.

Jag gör ett ordentligt första försök och plockar av masken. Plockar av masken av rädsla att vara jag.
Från topp till tå, inifrån och ut... med alla känslor och sinnesstämningar.

Jag ändrar min inställning och inser: att jag tycker om mig själv så pass mycket, att jag vill vara snäll mot mig själv.

måndag 22 februari 2010

Forgiveness


Forgiveness does not mean: "What you did is okay to me."

It simply means: "I am no longer willing to carry around the pain in response to your actions."

Solen börjar äntligen nå sig upp på himlen att den når in till mitt köksfönster. Underbart! Jag ska njuta varje gång det händer. Och jag vet att någon dag längre fram i sommar, kommer solens strålar lysa genom mina fönster från tidig morgon, till tidig kväll...

söndag 21 februari 2010

Vad vill du jag ska göra då?


http://www.youtube.com/watch?v=qpZS0tQCnrk&feature=related

"Nu kastar universum ut dig från det torn du byggt, för att du ska göra en förändring.
Det är dags att göra något nytt. För att överleva själsligt måste man ta en risk.... Hela universum stödjer och hjälper till här. Det är dags att gå ur det gamla, förändra och vara spontan. "


-Men vad vill ni jag ska göra då??? Klä mig som tjej och dansa HULA HULA????!!!!!

lördag 20 februari 2010

Mental kropp//Fysisk kropp

Uppdelad i två och allt springer framför mig. I turbofart svichar händelsernas mirakel framför mig där min kropp redan existerar.
Men det är där jag är.. Ståendes i min fulla glans.

Uppdelad i två kommer ena delen efter mig. I långsam dimma finns den där och med sina små små ben, försöker hinna ifatt.
Och det är där jag är.. I min fulla glans.


torsdag 18 februari 2010

Min livsfilosofi


Om vi tror att vi är vägledda, kommer vi att bli vägledda och om vi tror att världen är en kärleksfull plats kommer vi att mötas av kärlek i världen.

Vi är ett.

Vi får det vi behöver.

Följ flödet... och njut!


Jag är ett barn! -What?!



"Som en liten huvudvärk av varandet som redan har haft sin gång.. Så känns det då minnen pyr i hjärnmekanismen som en enda levande livsmaskin. "Din hjärna explodeerar" sade John Blund till mig, en natt då jag gjorde allt annat än sövande djupsömn. "Snarare min emotionella sjääääl" svarade jag tillbaka. Tittandes granskandes och eventuellt en och annan skakning på huvudknoppen. Men ja, ja jag är en levande varelse utav skavsår och brister men blänker lika mycket ändå. Gött för mig skulle jag säga och "Det är så trökigt annars" de blir som de påhittade sövande sömntutor som lapar tomma väsen i ett hav av känslomässig förlust. Tragedi på djup nivå.

Jag är ett barn! Varje dag är jag ett barn och varje dag tror jag att jag fortfarande är ett litet barn fastän jag inte är medveten om det!! Ja, det va klokt sagt sa jag men tittar lite förtrött på mig själv och "-Du är ju helt ute i ränstenen och snurrar!!"

Hm, ja där kanske jag sa nått smart tänkte jag, och fortsatta långsamt att tala med mig själv för att göra historien ännu lite mera sökande.

Ja, ni vet, när man springer jätte fort och inte vet, för man ser det inte och hur man än gör så kommer löparslingan att försvinna ut i oändligheten och ingenting har något talande slut eftersom tillvaron inte funkar då! .....todiloo toodiloo... -Det är förresten en musikslinga jag kom på för en stund sen.. Det smakar lite som skogsbärsjuice i soldiset.

Du borde pröva det.

onsdag 17 februari 2010

Kreativa örhängen


Originalitet, är det bästa jag veet!

Det gör ont när knoppar brister..

...varför skulle annars våren tveka?


Det börjar så sakta blomma inne i min garderob.. rött, grönt och blått va de färger som kändes bra idag, blev ganska stilrena blommor vilket gör mig lite förvånad. Trodde det skulle komma fram rätt "virriga/stökiga" ting. Men känner att all enkelhet ibland kan vara precis det man vill ha.

Får se hur det blir nästa gång :)

tisdag 16 februari 2010

Passionsklubben, in my heart!


Mina vänner och jag har en Passionsklubb där vi ses en gång i veckan för å pyssla tillsammans. Just nu är vi inne i en loggtävling där vinnande bidrag kommer presentera passionsklubben, på tygtryck, plancher.. ja vad vi önskar! Här är mitt bidrag! ...och innehåller det mina verk brukar innehålla :P ha ha!


"Kom och sticka, virka, måla, prata, läs, drick te och existera, kortfattat; utöva din passion, tillsammans!

I Rörelse
/.../
Nog finns det mål och mening i vår färd -
men det är passionen, som är mödan värd.
/.../
Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr."

Det är så vi säger det! :)

Flower... Power!


Ja, som ni ser så har jag inte kommit så långt, men iaf, det finns en tanke och det finns en grund. En bra start :) Blommorna är placerade som i en halv regnbåge med början nere i vänstra hörnet och som sen klättrar sig upp och vidare. Det var svårt att fotografera inne i min garderob... men här är en liten glimt. Vad som kommer hända härnäst det vet ingen, som sagt va som sker det som sker när jag väl är i skapandets stund. Jag har dock en vision av färgstarka blomblad, nästan som en fjäderdräckt av världens alla nyanser... ev. en varelse i något hörn... fortsättning följer...

Nedan delar jag med mig av mitt underbara seconhand fynd, en blommig sjal.. bara älskar den. Dagen till ära, sittandes i mitt vildruffsiga hår!



måndag 15 februari 2010

Väggmålning på gång...


Ytterligare en vägg i mitt hem ska prydas med färg och kreativitet. Upptäckt en förkärlek till att måla på väggar, som legat och pyrt i mig sen liten då jag t.ex. kladdade lite på min blåmålade vägg, full av stjärnor.

Väggen i mitt badrum är redan klätt med en trädranka, ett hjärta dinglande i en gunga och i skyn texten "fri som en fågel..."

Denna gången är det min garderob som blivit mitt projekt vilket kommer underhålla mig och mina kvällar framöver, insjunken i livets kreativitet till bra musik. Jag gillar det. Jag fullständigt älskar det! ...och jag njuter varje gång av det där skapande flödet jag känner när allt annat är som bortblåst och det enda jag känner, det ända jag tänker, är det som sker här och nu.. min pensel, min färg och det som mitt inre vill skapa^^.

Det dyker upp bilder så småningom. Jag har ett projekt på G!

-Vitruffig betongvägg á la my walk in closet. I will make it flower!


lördag 13 februari 2010

Blomstring

Lev i överflöd, lev totalt, lev intensivt och lev maximalt.
Det är själens vår.


Vackra vackra vackra bild. Blir lite extra glad varje gång jag tittar på den.


torsdag 11 februari 2010

Flow, Oh my Oh!


Det är rena rama flowkalaset i kosmosvärlden och allt snurrar in i smällkarameller utav sjutusen femhundra etthundraen färger utav.. Violett!
Och ja kanske lite turkost och lila på det hela, och mitt upp i allt får jag tankar från en kväll i juli!

Jag gillar klippor. Ja jag gillar klippor och speciellt om dom är snälla och havet det skummar och filt har vi och vin har vi och du och jag och barndomsvänner från 90 talet pratar om livsblurr mitt i sommarhettan. Vi tänker på sånt sade den ena och andra tittar bort bort, bort mot horisonten och tror att det blir ännu ljusare då.
Ett kiloton av skojsigt skvaller om meningen med livet där allt finns nu, ja för tiden den är borta för då finns inte och sen har inte ens kommit än.

Ganska rörigt skulle du kanske säga och ja det kanske det är men vad vet jag om saken? Jag bara finns lite extra för tillfället eftersom tillvaron råkar vara så och det är bara att simma som jag brukar göra.
Här och nu och nu och Här och det är nästan så jag vill springa ut ur kroppen en smula, bara för att få känna känslan av ett extremt flow.
Oh my Oh!

onsdag 10 februari 2010

Zen


"Bara gå när du går, bara sitt när du sitter, men framför allt, tveka inte.
Ta emot ögonblicket precis så som det är".

måndag 8 februari 2010

Supersöta vänner sover i min soffa!


Naaaaah, det är ju så man smälter ^^.


söndag 7 februari 2010

Andra sidan



Finner magisk mystik, en röd krog i Malmö i ljuset av snurrande discokula med musik från kvarterets levande gatumusikanter.

It´s almost like magic!

torsdag 4 februari 2010

This is who I am



I don´t write my stuff anymore, I just kick it from my head! I can do that, this is who I am..

I am an emotional creature. No one tells the ocean to be calm... I am an emotional creature!!


tisdag 2 februari 2010

måndag 1 februari 2010

The mood


Stegen och Skriket.


Livet är ett äventyr!

En ganska nyfiken liten typ


Det är mycket skaparlust i mig och jag har en inre pepp för kreativitet i tillvaron och mina kvällar med ljus, musik, en penna eller två.. Mera sådant i min tillvaro och jag gillar resultatet av en stund för sig själv och sig själv endast. De behövs vid röriga dagar, och detta är betydligt mycket bättre än tvskräp och fammlande såkallad underhållning! -Ja det finns den goda sådan också, men ikväll och flera kvällar så trivs jag bättre med det här. Just för att stämningen är så fridfull.

ta en paus och gör ett försök :)