söndag 31 januari 2010

Älska dig själv!


"Everyday I wake up, I humming this song.
And I don´t need to run around, I can just stay at home.
And sing this little love song, for the love in myself.
If that it something you wanna here, you can sing it yourself."

The Tiny.

torsdag 28 januari 2010

Damen





Det fanns visst en funderande dam på bilden med.. Ja, jag säger välkommen till dig också! :)

Det är det här som är så spännande att man aldrig vet hur det ska sluta. För alltid finns det nått som väntar på att upptäckas! ^^

För fiskar som inte vet att de lever i havet...


"En bekymrad ung fisk simmade upp till havets kloke gamle.
- Folk pratar så mycket om något som kallas havet, men vad är detta hav? sa fisken.
- Havet är det som finns runt omkring dig, svarade den gamle.
- Men varför kan inte jag se det?, frågade den unga fisken oroat.
- Havet är inom dig och utanför dig. Du föddes i havet och du kommer att dö i havet.
Havet omsluter dig, precis som din egen hud, svarade den gamla fisken."


Krokodil liv




Det har inte varit så mycket färgklotter på senaste tiden.. Men i går fick jag mig ett ryck och slängde färg en aning okontrollerat Och ur allting skapas nånting och denna gång va det den här krokodil figuren som kände att han också ville exsistera^^. Välkommen!

onsdag 27 januari 2010

tisdag 26 januari 2010

Ludd i naveln


"Överlämnar mig härmed till livet, och knaprar på några gröna oliver si så där runt klockan tio snåret.. plockar ludd från naveln och visslar några verser på den där låten.. ja du vet.. -han där som skuttar baklänges medan han lirar på elgitarren mitt i festivalyran då alla gapar tomt. Målar naglarna, ruffsar håret och försvinner in i konstnärsyran. Bryter av blyersspetsen.. tar en oliv till. Poppar popcorn utan lock och skrattar hejdlös med min vän Stina.
Gräver en grop till onödiga besparingar. Tar en oliv till på vägen och gör ett fynd i stans mörka källarlokal av retro kläder. Gäspar en aning. Ringer skogstrollet.
Och springer hejdlöst ut över stupet med en enastående dubbelvolt!!
...allt detta innan jag försvinner ner i det härliga vattenlivet".

-Nice, realy nice.

söndag 24 januari 2010

Life!

Time for Hawaii!




Spread the light, be the light! It´s summertiime!



lördag 23 januari 2010

Kärlek till existensens tillvaro


Jag fick ett infall av universums healande effekt, och tänkte:

Universell kärlek- och att ge världen en kram
Universell healing- och allt är precis som det ska

Ja, jag låg i min säng och funderade, och jag tänkte: -Kan vi inte alla, ge världen en kram? :)


Livet är stort, lev det!


fredag 15 januari 2010

SUCCÈ!


Jag säger som min vän Lisa :

FUCK ART, LET`S DANCE! TENTAN ÄR INLÄMNAD OCH JAG VILL HA VIN!!!! :D

måndag 11 januari 2010

TENTAAAA!!



Inlåst i en burk á la min lägenhet med ett kilotal ton av böcker, min mac och massor av frustation!!!!!! Försöker skaka liv i hjärcellerna och borra kunskaperna i smådelar för att förstå dem bättre och GaaaaaH, jag vill ha fredag och en färdig, godkänd tenta i min haaaand!


Snälla.... va snäll mot mig!

onsdag 6 januari 2010

Flummstorm


"Jag sätter mig bara i någon form av glasbubbla utanför verkligheten.- Gud karin vad du missar mycket om du ska leva på det sättet. Hoppa ut ur glasbubblan och lev istället. Lev för stunden och ta nuet med storm. Lev ut ha tro på att allt blir det bästa. Vad det än är, så kommer det vara det bästa. Universum tillåter inte något annat. Va den du är genom att bara vara. Öppna upp ditt halschakra, öppna upp ditt hjärtschakra och andas in livsenergin som finns omkring dig. Rör dig genom livets glödande källa och lyssna på ditt inre. Agera spontant efter ditt inre väsen och din inre röst och låt inga rädslor hindra dig från att säga eller vara den du är, då känner du livsenergins levande dans!! Då jag tillåter mig att träda fram ur dimman och då jag stiger in i ljuset av kärlek, ljuset av livglädje och gemenskap med helheten. Träder in i meditationens närvaro av varje levande sekund av existens. Då lever jag. Då lever du. Då lever du me ditt hjärta och då lever du livet!"

-Åååå, herre gud vad flummig jag låter! :P

tisdag 5 januari 2010

Som Timon säger.


Jag vänder dygnet en smula och tappar skolrutinerna då schemat blinkar tomt dock med underliggande fuffens som ska presteras. Ingen fara skulle jag tro och har det rätt skönt tillsist och släpper taget av prestationskrav.. Ja, eller försöker. Mest för att jag idag behövde en paus.

Snölkaos i västsverige sägs det. Ganska vitluddigt skulle jag säga, men visst snöar gör det och kallt är det men jag tog mig friheten att kasta mig ut i kvällsvädret för en uppfriskande promenad. Rensar själen skulle man kunna säga. Eller mera hjärnan och det desto bättre!

Hemtenta om två dagar och ja, jag känner mig en smula snurrig och har ingen koll på någonting men i stundens hetta brukar jag kunna mer än jag tror. Så jag förlitar mig på detta denna gången också och tänker att "det löser sig" några hundra gånger bara för att göra situationen lite trevligare.

Jepp, det här är livet som Timon säger och jag håller med och kryper ner i soffan och blickar vidare på filmen från 1800-talet.

-Ganska trevligt faktiskt :)


söndag 3 januari 2010

Moder jord




Kom igen, vi borde alla krama naturen lite oftare!! :D Stå så där nära; lyssna, lukta, känna... Bli en del av det stora vi andas utav. Eller rättare sagt; Lever av.
Borde leva med!

Kom igen, så kramas vi! :P